کرم فندق دسری خوش طعم و خوشمزه
آماده سازی : 20 لحظه
پخت : 10 لحظه
مواد مورد نیاز سمت تهیه کرم فندق برای 4 نفر :
فندق بو داده و خرد شده | 60 گرم |
شکر | 30 گرم |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
نمک | 1/8 قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | 2 رقم |
خامه قنادی زده شده | 160 گرم |
شیر جوش | 1 پیمانه |
پودر ژلاتین | 3 قاشق چای خوری |
آب سرد | 1/3 پیمانه |
مرحله باز کردن ژلاتین:
پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را افزایش کرده و پس از 2 لحظه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و روشن شود.
تهیه کرم فندق:
زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
شیر جوش را افزایش کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.
ژلاتین باز شده را افزایش کرده ، سپس به مدت 2 لحظه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.
بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شود
سپس فندق و خامه را افزایش کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
منبع: خوی وب و بریونی