طرز تهیه کتلت عدس با گوشت 15 لیوان آب را بجوشانید و در انتها شعله را زیاد کنید تا آب کاملا گرفته شود و با چرخ گوشت چرخ کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. هویج را رنده کرده و آب آن را گرفته و همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی آن ها را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا با هم مزه دار شوند و به مقدار لازم از مواد بردارید و به شکل کتلت درآورید و در روغن داغ سرخ کنید. . عدس و اسفناج خرد شده مواد لازم برای تهیه و پخت عدس و اسفناج 2 ساعت ظرف عدس دو پیمانه اسفناج ریز خرد شده یک پیمانه روغن برای سرخ کردن و نمک به میزان لازم آرد دو قاشق غذاخوری پیاز رنده شده یک عدد پیاز تازه و رنده شده زنجبیل دو قاشق چایخوری پنیر پارمزان رنده شده نصف پیمانه تخم مرغ یک عدد تخم مرغ تهیه عدس و خلال اسفناج دال عدس را با آب بپزید و له کنید پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید اسفناج را ریز خرد کرده و همراه با پیاز تفت دهید و زنجبیل را اضافه کنید. و تفت می دهیم تا بوی آن بلند شود و بعد از روی حرارت می گذاریم پایین بیاید. دال عدس را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.تخم مرغ، پنیر پارمزان، نمک و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.کتلت را کف دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید این دستور کتلت عدس بدون گوشت است. .
برچسبدستور پخت کتلت دال عدس طرز تهیه کتلت دال عدس کتلت با دال عدس کتلت دال عدس کتلت دال عدس با گوشت کتلت دال عدس بدون گوشت کتلت دال عدس خوشمزه کتلت دال عدس و اسفناج کتلت دال عدس و سیب زمینی نحوه پخت کتلت دال عدس
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه شیره انگور یا شیره انگور 2 طرز تهیه شیره انگور: شیره انگور مخصوصا …