مربای کامکوات حلقه ای، درست کردن مربای کامکوات حلقه ای، آن را نمی گیرد. تلخی کامکواتبه همین دلیل مربا عطر و طعم بسیار قوی تری دارد پس از شستن کامکوات ها را حلقه ای برش زده و هسته آن را جدا کرده و در کیسه پارچه ای قرار دهید و با نخ ببندید.آب و کامکوات را در قابلمه بریزید و کیسه دانه ها را در آن قرار دهید. دانه های کامکوات حاوی پکتین است که می تواند حالت ژلاتینی به مربا بدهد و بعد از 8 ساعت که مربا ژلاتینی شد دانه ها را بردارید و قابلمه را روی آتش بگذارید و 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. شکر را اضافه کنید مربا را 30-45 دقیقه دیگر بجوشانید تا کف کند. بعد از سرد شدن، مربا را داخل شیشه بریزید طرز تهیه مربای کامکوات نصف شده برای تهیه مربای کامکوات نصف شده می توانید از دستور بالا استفاده کنید. کامکوات را به صورت طولی یا ضربدری برش بزنید و دانه ها را جدا کنید سپس تلخی آن را بگیرید و برای گرفتن تلخی کامکوات، کامکوات را به مدت 24-4 ساعت در آب سرد قرار دهید و چند بار آب آن را عوض کنید.مربای کامکوات به شکل گل: مواد لازم برای تزیین مربای کامکوات به شکل گل یا پرتقال، شکر یک کیلوگرم، یک کیلوگرم آب، یک لیوان پودر پروانه، 4 قاشق غذاخوری گلاب، نصف لیوان آبلیمو، نصف قاشق غذاخوری. طرز تهیه مربای کامکوات به شکل گل, طرز تهیه مربای کامکوات به شکل گل, تهیه مربای کامکوات به شکل گل, 4 یا 6 یا 8 برش عمودی در کامکوات بدون برش کامل کامکوات انجام دهید.با نوک چاقو یا خلال دندان، دانه های کامکوات را بیرون بیاورید و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و برای اینکه تلخی کامکوات ها گرفته شود، می توانید آن ها را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید یا در آب داغ خیس کنید. آب و بعد از 3 دقیقه جوشیدن با آب سرد بشویید. این کار را یک بار دیگر تکرار کنید حالا کامکوات ها را به مدت 10 ساعت در آب سرد بگذارید و چند بار آب آن را عوض کنید و آب و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید تا شکر حل شود سپس روی آتش بگذارید. این کار از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند، قابلمه را روی آتش می گذاریم، وقتی کمی داغ شد میوه ها را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه می جوشانیم. لعاب به دست آمده از دانه ها را به همراه چوب دارچین و دانه هل داخل مربا بریزید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 2 ساعت بماند تا خنک شود، پس از خنک شدن یکی یکی کامکوات ها را بردارید و سر و ته میوه را بین انگشت اشاره و شست خود قرار دهید و فشار دهید تا بریدگی ایجاد شود. میوه ها برداشته می شوند، باز می شوند و شکل گل به خود می گیرند.کامکوات ها را یکی یکی به همین ترتیب در ظرف مربا بچینید تا شکل آنها خراب نشود و به آرامی شهد را روی آنها بریزید. طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه نکاتی برای تهیه مربای کامکوات خوشمزه برای تهیه مربای لذیذ کامکوات می توانید با افزودن شکر به مربا، نرمی یا سفتی کامکوات ها را تغییر دهید. جوشاندن کامکوات در شربت از نرم شدن آن جلوگیری می کند، بنابراین اگر می خواهید مربای شما بافت نرم تری داشته باشد ابتدا کامکوات را به مدت 10 دقیقه بجوشانید سپس شکر را اضافه کنید. یا زمانی که لطافت کامکوات به دلخواه شما بود می توانید شکر اضافه کنید. شکر از نرم شدن کامکوات جلوگیری می کند، اگر می خواهید کامکوات شما سفت شود و از آن برای تزیین شیرینی، کیک، شیرینی و دسر یا همراه با چای استفاده کنید، همزمان با اضافه کردن کامکوات به آب، شکر نیز به آن اضافه کنید. .