برای تهیه نمک غورگر ابتدا غورگر عسگری را تمیز کرده و خرد کرده و بشویید و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن گرفته شود و غورگر خشک شود. .سپس مقداری آب نمک را بجوشانید و صبر کنید تا خنک شود. سپس گیلاس را داخل لیوان بریزید. در آخر آب نمک جوشیده و خنک شده را روی خون بریزید تا کاملا روی آنها را بپوشاند و درب ظرف را محکم ببندید و در یخچال بگذارید خون نمک پس از حدود 2 هفته آماده مصرف است. نکاتی برای تهیه ترشی شور: • بهتر است پس از اولین استفاده در یخچال نگهداری شود. • می توانید گورو گورو را در فریزر نگهداری کنید. برای نگهداری در فریزر از ظروف پلاستیکی دربسته استفاده کنید.علاوه بر این، معمولا ظرف را پس از نمک زدن، مدتی در مکانی آفتابی قرار می دهند تا نور خورشید و گرما ورود آن را تسریع کند، اما محیط خشک و خنک می تواند نمک را خراب کند. کاهش اسیدیته .